Reninvation....

Byn är invaderad av renar just nu! Överallt i och kring byn är det renar som springer omkring.
Idag på fm var de här kring gården och granngårdarna.

En promenad tillsammans med Britta blev det idag då vi gick till affärn och handlade. När vi kom tillbaka drack vi kaffe, åt gott wienerbröd och surrade ett tag innan jag promenerade hem för att se skidor på tv. Först herrarnas 35 km fristil där Super Dario (Dario Cologna från Schweiz) som leder Tour De Ski vann i suverän stil.
2:a kom tyvärr Petter Northug som skulle ha tilldömts ett straff på åtminstone borttag av bonussekunderna eftersom han var utanför banmarkeringen och körde inför upploppsstriden då de var flera åkare inblandade i striden om placeringarna. Marcus Hellner gjorde ett helt suveränt lopp då han var den som åkte bäst av alla idag!
Lagade mat efter loppet och vi åt middag. Sen damernas 15 km fristil som vanns av Marit Björgen före Justyna Kowlazcyk och det är de 2 som slåss om totalsegern. Charlotte Kalla gjorde ett bra lopp även hon och slutade 7:a.

Martin åkte iväg för att jobba för en stund sen. Han kommer hem imorgon på fm.

Blir en slädtur med Lasse & spannet ikväll. Härligt :-)
Vi var ut igår kväll också och det var så härligt! Blev en snöplumsar tur då och hundarna jobbade superbra! :-)