Audition

Igår var jag & Wickan på Clarion Sense Hotels audition på Nordkalotten där det var mååååånga sökande till de jobb som erbjuds. Närmare 500 personer totalt under dagen.
 
Innan auditionen var vi på Storheden och shoppade lite samt åt mat för att vara redo när det var dags.
 
Strax innan kl 17 blev det våran tur. De hade 9 st juryrum med 4 personer i varje jury. Det fanns ett antal talangjägare/värdar som tog hand om oss gruppvis 6 åt gången. Sen fick man gå in en och en till juryn och på 2 minuter presentera och berätta om sig själv. Det gick riktigt bra men efter 1 minut kändes det som att shit vad ska jag säga nu!? Man tänker att 2 minuter är så kort tid men när man väl står där så är det ändå ganska lång tid :-)
 
 
Nu är det bara att vänta på besked. Inom 14 dagar ska man få veta om man går vidare till nästa omgång eller om man inte går vidare.
 
Martin var och köpte trall och jag åkte hem med honom från Boden när vi kom tillbaka dit.
Nu har vi både slipers och trall så nu ska det äntligen byggas upp ny hundgård!! Jippi!!
 
Idag blev det ett litet träningspass på morgonen och sen har jag haft trevligt besök av Ann & Alice :-)
Ann & jag fikade och surrade och jag fotade söta Alice som nu är 5,5 månad och en go och glad liten tjej.
Busade lite med henne och hon strålade som en sol hela tiden goungen! :-)
 
 
Nu har jag rensat färdigt blåbären och hällt dem + vatten & vinsyra i en hink som nu ska stå i en vecka och röras om i 2 ggr/dag. Sen ska det silas och så röras ner socker innan det hälls på flaska. Gott gott!
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!
 
 
 
 
 

Nya brillor

Idag har jag äntligen hämtat ut mina nya brillor :-)
 
 
Nu är det bara 2 dagar kvar tills småviltsjakten börjar! På söndag smäller det, får vi hoppas! :-)
Och det är bara 10 dagar kvar tills älgjakten börjar! Härligt. Martin & Tarro blir borta nästan hela första veckan då jaktlaget jagar älg.
 
På tisdag ska jag & Wickan till Hotell Nordkalotten i Luleå på en audition för jobb på Hotell Clarion Sense som öppnar i Luleå. Det blir spännande, man ska presentera sig själv på 2 minuter inför en jury. Gissar att det lär vara mycket sökande till de dryga 30 jobb de söker folk till.
 
Annars knallar dagarna på som vanligt med träning, hundträning, städ & tvätt osv... gräsmattan växer långsammare nu när det börjar vara höst så man behöver inte klippa den så ofta som tidigare.
Martin jobbar eller är på MBV och nån dag här och där är han hemma. Nu börjar ju då snart jakten och så ska vi äntligen komma igång med nya hundgården så det är klart så fort som möjligt!
Snart ska han gå utbildning för att få börja köra över till Norge och han kommer då att jobba uppe i Kiruna periodvis. Roligt med lite omväxling i arbetet :-)
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!
 

Bloggtorka?

Ja det kan man ju lugnt säga att det varit eftersom jag inte bloggat på snart 1 månad! Har aldrig hänt förr.
Men jag har inte haft nån lust bara, har inte gjort nåt speciellt heller men nu tänkte jag i alla fall skriva några rader igen! :-)
 
Dagarna rullar på som vanligt med min egen träning, rullskidåkning, gräsklippning, städ & tvätt, matlagning, hundträning osv...
 
I fredags var jag till optikern då det är 4 år sen sist och det kändes som att jag behövde kolla synen.
Höger öga, mitt sämsta öga, har blivit sämre medan det vänstra stabiliserat sig ganska bra nu "på äldre dar".
Om ca 2 veckor får jag mina nya fina glasögon. Converse heter bågen jag fastnade för, i lila, kanske måste köpa ett par lila converseskor då också? ;-)
 
I går lördag var jag iväg till Suobbat och fiskade tillsammans med Britta, Lasse, Anders, Johanna & Smilla.
En underbar dag vädermässigt med trevligt sällskap men fisket var inte så jättebra tyvärr. Själv fick jag ingen fisk alls, hade 3 hugg men de ville inte fastna på flugan. Britta & Lasse samt Anders fick några fiskar var.
 
 
Fisket verkar dock vara över för denna säsong i Suobbat så man får åka dit nästa år igen och hoppas på bättre med fisk! :Åtminstone för min del. När Britta & Lasse varit där tidigare har de fått många stora fina Öringar & Harrar.
 
Idag har det blivit ett styrketräningspass tillsammans med Britta.
Sen lugnt resten av dagen.
 
Nu är det middagsdags, pannkaka!
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!

RSS 2.0