Introduktionsdag 1

I dag har jag varit på den första av mina två introduktionsdagar på mitt jobb som personlig assistent! :-)
 
Klockan 10-16 och det har varit en trevlig & rolig dag tillsammans med kvinnan som jag är assistent åt samt den av assistenterna som jag ska ta över efter då hon ska ha barn. Blivit lite städning, långpromenad samt bakat. Det känns jättebra verkligen, personkemin kunde inte vara bättre! :-)
 
Helgen som var körde jag hundarna båda dagarna. 18 km på lördag och drygt 31 km på söndag. Underbart senhöstväder med strålande sol och några minusgrader. Såg 2 tjäderhönor på lördagen och 4 tjädertuppar samt en orrtupp på söndagen så nu har skogsfåglarna börjat visa sig mer. Kul för hundarna med lite viltkänning efter vägarna!
 
På söndag kväll när jag skjutsade ner Martin till Boden så var vi och hälsade på Fredrik & Lena. Mycket trevligt då det var jättelängesen vi sågs! :-)
Sen lämnade jag av Martin och hans packning på jobbet innan jag åkte hem.
 
Martin har praktik och är i Kiruna & Narvik de närmaste 3-4 veckorna.
 
På tisdag nästa vecka ska jag på min andra introduktionsdag på jobbet. Då med tjejen som jobbar de dagar jag inte jobbar. Sen jobbar jag även torsdag + fredag, då på riktigt så att säga! :-)
 
Lägger in några bilder på hundarna från veckan som gått :-)
 
 
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!
 
 
 
 

Lycklig tjej!

I dag är jag superglad!! :-)
 
Kl 14 var jag på anställningsintervju och träffade en kvinna som behöver personlig assistans. Jag träffade henne, hennes två nuvarande assistenter samt en kvinna från assistansbolaget Frösunda. Vi pratade mycket och allt kändes jättebra för oss allihopa. Kvinnan bestämde sig direkt och ville ha mig som sin PA. Sååå kul :-)
 
Jag ska på introduktion måndag den 21/10, alltså om en vecka. Blir jättekul. Jag ser fram emot detta jobb!
 
Annars knallar allt på som vanligt. Man är fortfarande snorig men det går väl över snart hoppas jag.
Tränar mig själv, tränar hundarna osv osv....
 
Martin har teori så han är i Boden denna vecka. Sen ska han vara två eller tre veckor på raken uppe i Kiruna/Narvik för praktik samt uppkörningar.
 
Mot slutet av veckan verkar det ska komma snö. Få se hur mycket det blir och om det blir så.
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!

Blandade höstdagar

Förra helgen var jag i Kalix & Storsien. På lördag var jag tillsammans med syrrorna Annica & Maria och syskonbarnen Julia, Wilma & Hampus hos pappa & Ulla där vi firade pappa som fyllt 65 år <3
Vi hade en mycket trevlig & roligt dag :-)
 
 
När syrrorna åkt hem gick jag över till min farbror L-G en stund för att hälsa på min kusin Eva och hennes lilla dotter Sanna som var uppe och hälsade på några dagar :-) de bor i Upplands Väsby.
 
På söndag morgon åkte pappa & jag till Storsien för en dag med jaktlaget. Först släpade vi fram stockar som Thomas hämtade upp med traktor & släp. När det var klart fikade vi och sen var det dags för styckning av de 3 älgtjurarna som sköts helgen innan. Det blev en hel del kött :-)
 
På måndag tränade jag & Britta ett pass på morgonen. På em blev det en träningstur med hundarna.
Sen var jag till Boden och hämtade Martin som varit borta en vecka. Denna vecka har han teori så då är han hemma. På söndag kväll åker han upp till Kiruna/Narvik igen för en veckas praktik.
 
Tisdag var det 1 oktober, sanslöst vad fort detta år går!
Blev 27 km med hundarna och de jobbade på fint hela vägen! Duktiga tjejer! :-)
Jag kokade köttsoppa till middag och på kvällen bakade jag bullar.
 
Onsdag igår. Städdag då jag dammsög, skurade, dammtorkade och bytte sängkläder. Blev också ett snabbt träningspass med Britta. Hundarna fick varsitt älgben att tugga på. "Småttingarna" fick komma ut på stakeout medan Tarro & Selene fick vara i varsin hundgård :-)
 
 
Felix var hemma på gården han också
 
 
Torsdag idag. Min förkylning är lite sämre nu. Hade feber inatt och är frusen, jättesnorig och hängig, Hoppas det släpper snart. Har inte gjort något alls idag utan mest bara vilat och sett på tv.
 
Har möte ikväll, vi i hundstyrelsen tillsammans med huvudstyrelsen så det ska jag iaf fara på.
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!
 
 
 
 

RSS 2.0