Magkatarr

I dag har vi varit med Tarro till veterinären i Älvsbyn. Vi ville kolla upp honom med tanke på hans nya beteende med att väcka oss på nätterna och vara orolig. Veterinär Bodil kände igenom honom ordentligt och lyssnade på hjärta och lungor och tog blodprov. Proverna visade inget konstigt. Däremot verkade han ha ont och tyckte det var obehagligt när hon kände på buken. Det blev till att ta röntgenbilder och de visade att det inte stod rätt till i magen så nu ska han äta veterinärfoder speciellt för magen i 4 veckor + en medicin som ska lindra i magen så får vi se om det blir bra med det. Hoppas på det!
 
Vädermässigt har det varit en strålande dag, så skönt efter regn och glashala gårdar och vägar. Det är fortfarande halkigt men nu går det ändå hyfsat att promenera på isen utan att riskera livet.
 
I går var det verkligen tråkväder, regnade och var sååååå halkigt överallt att man nätt och jämnt kunde gå alls. Jag Städade, tvättade och renbäddade sängarna. Det är så skönt att krypa ner i sängen när man har bäddat rent :-)
När Martin kom hem åt vi middag, lasagne! Såååå gott!
Sen var vi till Marika, Magnus & Lovisa och hälsade på och fikade. Lovisa hade barnkalaset i går så Marika bjöd dit oss på lite fika. Trevligt och gott!
 
Tisdag i morgon och då blir det ett träningspass tillsammans med Britta, härligt!
Martin jobbar 7-16. Jag ska på möte på kvällen, vi i hundsektionens styrelse ska träffas hos Ingela i Rörån.
Dags att börja summera detta år och planera nästa års aktiviteter.
 
Hoppas alla har det bra!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Eva

Hoppas Tarro blir bättre snart!
Stackare!
Helg med Freddie på besök, fick mycket gjort :)
Huliganerna var med nere och tittade på Skånedraget i Höör i söndags. Massor med hundar, folk, barn, cyklar, barnvagnar och SKÅLAR med olika smask i :)
Småtjejerna här nere har blivit döva har jag konstaterat!
Asta vet inte vad det betyder och Panda tror dessutom att hon är känguru.
Tur för Asta att Saga var med igår och hämtade henne när matte till slut inte kallade för döva öron eller väntade längre!!
Vi har "tråkväder" hela tiden, inget kul att träna ...
Kramen <3

2012-11-20 @ 08:50:23
Postat av: Kattis

Oj tråkigt att höra om Tarros magkatarr. Tänker då tillbaka på hur Svante var ett tag i somras. Han väckte oss på nätterna och när jag gick ut var han just inte kissnödig utan skulle börja äta gräs helt hysteriskt. Kanske han också hade problem med magen fast vi inte förstod det då :-(
Ha en bra dag trots tråkvädret. Det är lika trist hos oss, mörkt och blött.

2012-11-20 @ 08:59:42
URL: http://katticke.blogspot.com
Postat av: Maria

Hoppas Tarro kryar på sig snabbt! <3

2012-11-20 @ 16:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0